Dienstovereenkomst voor Azure IoT Hub

Laatst bijgewerkt: april 2018

• Voor IoT-hubs beloven we dat geïmplementeerde IoT-hubs ten minste 99,9% van de tijd in staat zullen zijn berichten te verzenden naar en te ontvangen van geregistreerde apparaten en de Service in staat zal zijn maak-, lees-, update- en verwijderbewerkingen uit te voeren op IoT-hubs.
  • Voor de apparaatvoorzieningsdienst van IoT-hubs beloven we dat geïmplementeerde voorzieningsdiensten ten minste 99,9% van de tijd in staat zullen zijn voorzieningsverzoeken te ontvangen van apparaten en deze te registreren op een IoT-hub.
  • Er wordt geen SLA verstrekt voor de Free-laag van IoT-hub.

Versiegeschiedenis

1.2 Laatst bijgewerkt: april 2018

1.1 Laatst bijgewerkt: december 2017
Releaseopmerkingen: SLA toegevoegd voor apparaatvoorzieningsdienst IoT-hub.

1.0 Voor het laatst bijgewerkt: Januari 2016