Azure-kundestøtte: Premier

Premier-tilbudet passer godt for store eller globale foretak med strategisk og forretningskritisk avhengighet av Microsoft-produkter, blant annet Azure.

Premier-detaljer

Kundestøttealternativer Alle Microsoft-produkter
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte1
Ubegrenset, døgnåpen teknisk støtte1
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Eskaleringsadministrasjon
Rådgivningstjenester Hjelp basert på anbefalte fremgangsmåter for å løse scenarioer angående for eksempel følgende:
  • overføring
  • distribusjon
  • utvikling
  • optimalisering
  • design og implementering
  • ytelsesjustering
Administrasjon av tjenestekonto
  • Månedlig tjenestegjennomgang
  • Planlegging av tjenestelevering
  • Utbedringsplanlegging
  • Rapportering og råd om trender
  • Driftsveiledning
  • Inkludering
Proaktive tjenester
  • Risikovurderinger
  • Operasjonsvurderinger
  • Seminarer med Microsoft-produktstøtte tilpasset viktige lanseringssykluser
  • Veiledning for å bidra til å få mest ut av den gjeldende Microsoft-plattformen og støtte forretningsinitiativer
  • Overvåk støtteforespørsler for alvorsgrad «A»
Avhengighetstilordning for skytjenester (se vanlige spørsmål)
Gjennomgang av arkitektur/kode
Lokal kundestøtte
Innsending av hendelse
  • Innsendt av tilordnet Technical Account Manager (TAM)
  • Nettbasert
  • Dedikert telefonlinje
Første svartid <15 minutter2
Maksimal alvorsgrad3 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 15-minutters første svartid gjelder bare for Azure Rapid Response. Første svartid for andre Premier-pakker er <1 time.

3 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for Premier er «A» uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C. Se Svartid for kundestøtte hvis du vil ha mer informasjon.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte tilbys på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

Les mer

STANDARD

Azure Standard-tilbudet er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

Les mer

DEVELOPER

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.

Les mer