Serviceniveauaftale for Azure IoT Hub

Sidst opdateret: April 2018

• For IoT Hub garanterer vi, at installerede IoT Hubs mindst 99,9 % af tiden kan sende meddelelser til og modtage meddelelser fra registrerede enheder, og at tjenesten kan udføre oprettelses-, læse-, opdaterings- og slettehandlinger på IoT Hubs.
  • For IoT Hub-enhedsprovisioneringstjenesten garanterer vi, at installerede IoT Hubs kan modtage provisioneringsanmodninger fra enheder og registrere dem på en IoT Hub mindst 99,9 % af tiden anvendt på provisioneringstjenester.
  • Der gælder ingen SLA for det gratis niveau af IoT Hub.

Versionshistorik

1.2 Sidst opdateret: April 2018

1.1 Sidst opdateret: December 2017
Produktbemærkninger: Tilføjet serviceniveauaftale for IoT Hub-enhedsprovisionering.

1.0 Sidst opdateret: Januar 2016