Lag din første intelligente bot med Microsoft AI

Last ned utviklerveiledningen for bygging av AI-apper

此資源可於 Norsk 中取得。

已發行:2018/10/30

Kunstig intelligens (AI) akselererer den digitale transformasjonen for hver bransje, med eksempler som omfatter produksjon, detaljhandel, finans, helsevesen og annet. Når utviklingen går så raskt som den gjør, kan snart enhver bransje bruke AI for å fremme menneskelig oppfinnsomhet. I denne e-boken legger Anand Raman og Wee Hyong Tok fra Microsoft frem et omfattende veikart som utviklere kan bruke til å bygge sin app med innebygd AI. 

Ved å bruke Conference Buddy som et eksempel kan du lære deg de viktigste tingene du trenger for å utvikle en intelligent chatbot som hjelper konferansedeltakere med å kommunisere med foredragsholdere. Denne e-boken er en enkel innføring i verktøyene, infrastrukturen og tjenestene på Microsoft AI-plattformen, og du får vite hvordan du lager kraftige og intelligente apper.

  • Forstå hvordan skjæringspunktet mellom sky, data og AI gjør det mulig for organisasjoner å bygge intelligente systemer. 
  • Lær om verktøyene, infrastrukturen og tjenestene som er tilgjengelige som en del av Microsoft AI-plattformen for utvikling av AI-apper. 
  • Lær Conference Buddy-appen nye AI-ferdigheter ved hjelp av forhåndsbygde AI-funksjoner, som syn, oversettelse og tale. 
  • Lær om Open Neural Network Exchange.登入以下載

- 或 -

請提供一些其他詳細資料並提交。

所有標示 * 的欄位均為必填項目

我想要取得企業和組織解決方案與其他 Microsoft 產品和服務的相關資訊、秘訣和優惠。隱私權聲明