Felkészülés a Windows Server 2008 támogatásának megszűnésére

该资源提供 Magyar 版。

发布时间:2018/9/17

A Windows Server 2008 és 2008 R2 kiterjesztett támogatása 2020. január 14-én véget ér, ezért itt az idő, hogy megkezdje a felkészülést cége üzletmenetének zavartalansága érdekében. 

E-könyvünkből megtudhatja, hogy az Azure-ba költözés gyorsan és minimális erőfeszítéssel lebonyolítható, emellett számos előnnyel jár: cége továbbra is megkapja a rendszeres biztonsági frissítéseket a támadások megakadályozásához, megfelelhet az iparági előírásoknak, valamint igénybe veheti a legújabb innovációkat és a felhő intelligens képességeit – miközben az informatikusok jelenlegi szaktudását és a jól ismert Microsoft-eszközöket hasznosíthatja. 

A következőkről is tájékozódhat: 
  • Az Azure képességei és előnyei – miért az Azure a Windows Serverhez használható legjobb felhő? 
  • Költségcsökkentés – az Azure Hybrid Benefit és az Azure Reserved Virtual Machine Instances ajánlatok igénybevételével a virtuális gépek költségének akár 80%-át is megtakaríthatja.* 
  • Migrációs stratégiák – megismerheti a költözés során alkalmazható bevált gyakorlatokat és módszereket. 
*A 80%-os megtakarítás a Windows Server és egy három évre lefoglalt Azure virtuálisgép-példány együttes használatán alapul. A becslés nem tartalmazza a Frissítési Garancia költségeit. A példa két Windows Server rendszerű D2V3 típusú VM éves költségeit hasonlítja össze. A megtakarítások két olyan D2V3 VM-re vonatkoznak, amelyek az USA 2. nyugati régiójában 12 hónapon át havi 744 órában működnek; a számítási alapdíj a SUSE Linux Enterprise rendszernek az USA 2. nyugati régiójára érvényes díja. Az Azure-árak a 2018. április 24-én érvényes díjszabáson alapulnak. Az árak változhatnak. A tényleges megtakarítás a helytől, a példány típusától, illetve a használattól függően eltérő lehet.

请使用首选帐户登录

- 或 -

简单向我们介绍下你自己。

带有 * 的所有字段均必填

我希望接收有关适用于企业和组织的解决方案和其他 Microsoft 产品和服务的信息、提示和优惠通知。隐私声明