Gartner-rapport: Aan de slag met Enterprise IoT-projecten

Plan je succes en stel je verwachtingen bij met inzichten en praktijkvoorbeelden

该资源提供 Nederlands 版。

发布时间:2018/7/19

Als gevolg van te hoge verwachtingen en een slechte planning redden veel IoT-projecten en experimentele ontwerpen (POC, proof of concept) het niet tot aan de productie. Bereid je onderneming voor op succes door je te verbinden aan een gedeeld enterprise IoT-framework. 

In Aan de slag: Strategie, voorbereiding, planning en beheer van Enterprise IoT-projecten wordt door Gartner een raamwerk gepresenteerd van praktijkvoorbeelden. Dat begint met het vooraf bepalen van de strategie voor je project en eindigt met de implementatie en evaluatie ervan. Leer waarom het belangrijk is om je voor je bedrijfsresultaten te laten informeren door IoT-data-analyses over je gehele zakelijke ecosysteem, waaronder toeleverings- en leveringsketens, in plaats van je oplossing te centreren rondom één technologie of product. Ook kom je erachter wat er nodig is om problemen op het gebied van interoperabiliteit, integratie en beveiliging aan te pakken waarmee bedrijven zoals die van jou te maken hebben. 

Download dit rapport en: 

• Verken een raamwerk van 6 stappen met praktijkvoorbeelden voor enterprise IoT-trajecten; 
• Leer meer over het gebruik van een ontwikkelingsmodel waarmee je kunt bepalen hoe ver de IT van je bedrijf is; 
• Krijg zicht op de interne en externe voordelen van IoT, op basis van een onderzoek onder CIO's, waarmee jij je eigen businesscase kunt bouwen; 
• Gebruik het IoT-referentiemodel van Gartner als een benchmark om jou en je teams te ondersteunen bij het ontwerpen van je IoT-architectuur. 


Bron is beschikbaar in het Engels.


登录以下载

- 或 -

请提供其他详细信息并提交。

Microsoft 可能会使用你的联系信息来提供有关 Microsoft Azure 及其他 Microsoft 产品和服务的更新和特别优惠信息。你可以随时取消订阅。若要了解更多信息,请参阅隐私声明