Gartner-rapport: Komme i gang med Enterprise IoT-prosjekter

Planlegg for suksess og kontroller forventningene med innsikt og beste fremgangsmåter

该资源提供 Norsk 版。

发布时间:2018/7/19

På grunn av for høye forventninger og dårlig forhåndsplanlegning kommer mange IoT-prosjekter og -konseptsbevis aldri inn i produksjonen. Gjør bedriften din klar til å lykkes ved å benytte deg av -og forplikte deg til et delt IoT-rammeverk for foretaket. 

I Komme i gang: Hvordan legg opp strategi, klargjøre og administrere for Enterprise IoT-prosjekter. Gartner fremhever et rammeverk med beste fremgangsmåter som begynner med en forhåndsstrategi for prosjektet og som avsluttes med dets implementering og utvikling. Finn ut hvorfor det er viktig og fokusere på et forretningsresultat som er informert av IoT-dataanalyse og som dekker hele forretningsøkosystemet, inkludert forsynings- og leveransekjedene, istedenfor å fokusere på en løsning for individuelle teknologier eller produkter. Du får også se hva som kreves for å adressere problemer interoperabilitet, integrering og sikkerhet som påvirker bedrifter som din egen. 

Last ned denne rapporten til: 

• Utforsk et 6 trinns rammeverk med anbefalte fremgangsmåter for bedrifters reiser mot IoT. 
• Lær mer om en modenhetsmodell for å avgjøre bedriftens IoT-beredskap. 
• Få innsikt om de interne og eksterne fordelene ved IoT, basert på en undersøkelse av CIO-er, for å hjelpe deg med å utvikle din egen forretningssak. 
• Bruk Gartner IoT-referansemodellen som en målestokk for å hjelpe deg og teamet ditt når du utformer IoT-arkitekturen din. 

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.


登录以下载

- 或 -

请提供其他详细信息并提交。

Microsoft 可能会使用你的联系信息来提供有关 Microsoft Azure 及其他 Microsoft 产品和服务的更新和特别优惠信息。你可以随时取消订阅。若要了解更多信息,请参阅隐私声明