Gartner-rapport: Getting Started with Enterprise IoT Projects

Planlæg din fremtidige succes, og håndter forventningerne med viden og bedste fremgangsmåder

该资源提供 Dansk 版。

发布时间:2018/7/19

Grundet for høje forventninger og for dårlig forberedelse er mange IoT-projekter og proofs of concept (POC'er) ikke blevet færdigudviklet og lanceret. Forbered din virksomhed til succes ved at tilpasse og bruge en shared enterprise-IoT-struktur. 

I rapporten Getting Started: How to Strategize, Prepare, Plan and Manage Enterprise IoT Projects fremhæver Gartner en struktur med best practices, som starter med din indledende planlægning af dit projekt og slutter med dets implementering og udvikling. Lær, hvorfor det er vigtigt at fokusere din indsats på et resultat, der tilgodeser hele din virksomheds økosystem og er baseret på IoT-dataanalyse, herunder forsynings- og leveringskæder, i stedet for at centrere din løsning omkring enkelte teknologier eller produkter. Du kan også læse om, hvad det kræver at løse de udfordringer vedrørende intraoperabilitet, integration og sikkerhed, som virksomheder som din står overfor. 

Download rapporten i: 

• Se strukturen på 6 trin for best practices til virksomheders IoT-rejser. 
• Lær mere om, hvordan du bruger en modenhedsmodel til at afgøre din virksomheds IoT-parathed. 
• Lær om både de interne og eksterne fordele ved IoT, baseret på en undersøgelse af holdningerne hos CIO'er, så du kan udvikle din egen business case. 
• Brug Gartners IoT-referencemodel som benchmark, så du og dit team kan designe din egen IoT-arkitektur. 

Denne ressource er tilgængelig på engelsk.

登录以下载

- 或 -

请提供其他详细信息并提交。

Microsoft 可能会使用你的联系信息来提供有关 Microsoft Azure 及其他 Microsoft 产品和服务的更新和特别优惠信息。你可以随时取消订阅。若要了解更多信息,请参阅隐私声明