Gartners Magic Quadrant for IaaS

Last ned Gartner-undersøkelsen

资源“Gartners Magic Quadrant for IaaS”不在 中文(简体) 中提供。该信息在 Norsk 中提供。

发布时间:2017/8/15

Gartner har plassert Microsoft i Leaders Quadrant for Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), globalt for 2017. Dette på bakgrunn av Microsofts visjon og gjennomførelseskraft i IaaS-markedet. Gartner har faktisk anerkjent Microsoft som leder i Gartners Magic Quadrant på tvers av IaaS-, PaaS- og SaaS-løsninger for virksomheters skybaserte arbeidsoppgaver.

Vi er i en unik posisjon på grunn av vår omfattende portefølje med skybaserte tilbud for virksomheter, inkludert Azure Infrastructure as a Service (IaaS) og Platform as a Service (PaaS). Registrer deg for å laste ned den fullstendige Gartner-rapporten.

Gartner støtter ikke noen av forhandlerne, produktene eller tjenestene som beskrives i deres forskningspublikasjoner, og anbefaler heller ikke teknologiforbrukere om bare å velge de forhandlerne som har de høyeste vurderingene eller andre utnevnelser. Gartner-undersøkelser er satt sammen av oppfatningene til Gartners forskningsorganisasjoner og skal ikke tolkes som faktautsagn. Gartner fraskriver seg alle garantier, både uttrykte og implisitte, hva gjelder denne forskningen, inkludert garantier for salgbarhet eller egnethet for spesielle formål.

登录以下载

- 或 -

请登录或提供相关信息以下载报表。

Microsoft 可能会使用你的联系人信息来提供有关 Microsoft Azure 的更新和特别优惠。可随时取消订阅。若要了解更多信息,请参阅隐私声明