«Cutting Right to the Code»: En veiledning for nettstedsutviklere i hvordan de kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.

资源“«Cutting Right to the Code»: En veiledning for nettstedsutviklere i hvordan de kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.”不在 中文(简体) 中提供。该信息在 Norsk 中提供。

发布时间:2016/8/25

Noe alle utviklere erfarer, er problemene med å redusere angrepsoverflaten på nettverksnivået. Det kreves også diskusjoner om sikkerhetskopiering, skaleringsplanlegging og logging, og det er tid som koster penger. Denne eboken inneholder kodeeksempler, eksempelapper og ARM-maler, og gir nettstedsutviklere hjelp i å få kodingen gjort raskere og redusere oppgaver som ikke har med koding å gjøre. Den gir blant annet innsikt i hvordan du identifiserer bruksmønstre og trender, den ser på innholdsdistribusjonsnettverk, tilpasning av søk, brukertyper og deres tilgang til appen samt konfigurering av servere for automatisk utskalering.

查找更多资源

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.

登录以下载

- 或 -

请登录或提供相关信息以下载报表。

Microsoft 可能会使用你的联系人信息来提供有关 Microsoft Azure 的更新和特别优惠。可随时取消订阅。若要了解更多信息,请参阅隐私声明