Felkészülés a Windows Server 2008 támogatásának megszűnésére

Bu kaynak Magyar dilinde sunulmaktadır.

Yayımlanma tarihi: 17.09.2018

A Windows Server 2008 és 2008 R2 kiterjesztett támogatása 2020. január 14-én véget ér, ezért itt az idő, hogy megkezdje a felkészülést cége üzletmenetének zavartalansága érdekében. 

E-könyvünkből megtudhatja, hogy az Azure-ba költözés gyorsan és minimális erőfeszítéssel lebonyolítható, emellett számos előnnyel jár: cége továbbra is megkapja a rendszeres biztonsági frissítéseket a támadások megakadályozásához, megfelelhet az iparági előírásoknak, valamint igénybe veheti a legújabb innovációkat és a felhő intelligens képességeit – miközben az informatikusok jelenlegi szaktudását és a jól ismert Microsoft-eszközöket hasznosíthatja. 

A következőkről is tájékozódhat: 
  • Az Azure képességei és előnyei – miért az Azure a Windows Serverhez használható legjobb felhő? 
  • Költségcsökkentés – az Azure Hybrid Benefit és az Azure Reserved Virtual Machine Instances ajánlatok igénybevételével a virtuális gépek költségének akár 80%-át is megtakaríthatja.* 
  • Migrációs stratégiák – megismerheti a költözés során alkalmazható bevált gyakorlatokat és módszereket. 
*A 80%-os megtakarítás a Windows Server és egy három évre lefoglalt Azure virtuálisgép-példány együttes használatán alapul. A becslés nem tartalmazza a Frissítési Garancia költségeit. A példa két Windows Server rendszerű D2V3 típusú VM éves költségeit hasonlítja össze. A megtakarítások két olyan D2V3 VM-re vonatkoznak, amelyek az USA 2. nyugati régiójában 12 hónapon át havi 744 órában működnek; a számítási alapdíj a SUSE Linux Enterprise rendszernek az USA 2. nyugati régiójára érvényes díja. Az Azure-árak a 2018. április 24-én érvényes díjszabáson alapulnak. Az árak változhatnak. A tényleges megtakarítás a helytől, a példány típusától, illetve a használattól függően eltérő lehet.

İndirmek için oturum açın

- Veya -

Lütfen biraz daha ek ayrıntı sağlayın ve gönderin.

Microsoft, Microsoft Azure ile diğer Microsoft ürün ve hizmetleri hakkında güncelleştirmeler ve özel teklifler sunmak üzere iletişim bilgilerinizi kullanabilir. İstediğiniz zaman aboneliğinizi kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için gizlilik bildirimini okuyun.