Can data sent to the cloud be throttled for off peak hours? How often is data uploaded?

Data collected using intelligence packs is collected by Operations Manager agents or Direct Agents, and is sent as frequently as it’s generated, such as shortly after an event is written or when performance counter data is collected.

Configuration assessment data is sent by default every few hours, but this frequency can be increased or delayed by following the instructions at Use Registry Keys to Configure System Center Advisor.

Related questions and answers

  • Öğrenciler için Azure aboneliğiniz, ücretsiz olarak indirilebilen belirli yazılım geliştirici araçlarına erişmenizi sağlar. Yazılım geliştirici araçlarına erişmek için geçerli ve etkin bir Öğrenciler için Azure aboneliğinizin olması gerekir. Öğrenciler için Azure’a kaydolduktan sonra Eğitim Merkezi’nden bu yazılımları indirebilirsiniz.

  • Hayır, kredinizi Azure Market tekliflerinde kullanamazsınız. Ancak Azure Market iş ortaklarının çoğu, çözümleri için ücretsiz denemeler ve/veya ücretsiz katmanı planları sunar.

  • Kayıt sırasında kredi kartı gerektirmeyen Öğrenciler için Azure teklifinde ilk 12 ay boyunca kullanabileceğiniz 100 ABD Doları tutarında Azure kredisinin yanı sıra belirli ücretsiz hizmetlere (değiştirilebilir) erişim elde edersiniz.

  • Hayır. Kayıt işlemi ücretsizdir ve kredi kartı gerektirmez.

  • Dönem boyunca ücretsiz kullanım hakkı kapsamındaki hizmetlerden yararlandığınız sürece herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Dahil edilen ücretsiz miktarın üzerindeki hizmet kullanımınızın ödemesini Öğrenciler için Azure kredilerinizle gerçekleştirin. Kredileriniz bittikten sonra Azure’ı kullanmaya devam etmek için Azure Desteği’ne başvurarak Kullandıkça Öde aboneliğine yükseltebilirsiniz. Aboneliğinizi yükselttikten sonra yalnızca dahile edilen ücretsiz miktarın üzerindeki hizmet kullanımı için ücret ödersiniz.

  • 12 ayın sonunda veya 100 ABD Doları tutarında krediniz bittiğinde (hangisi daha önce gerçekleşirse) aboneliğinizi yükseltmemeye karar verirseniz, dağıtmış olduğunuz tüm ürünler kullanımdan kaldırılır ve artık bu ürünlere erişemezsiniz. Bunu takip eden 90 gün içinde dilediğiniz zaman geri dönerek aboneliğinizi yükseltebilirsiniz.