Utforma moderna distribuerade system

Förenkla utvecklingen av pålitliga distribuerade system med hjälp av information, tips och resurser i denna omfattande (160 sidor) e-bok.

Bu kaynak Svenska dilinde sunulmaktadır.

Yayımlanma tarihi: 23.01.2018

Med distribuerade system kan olika affärsområden utveckla appar som är anpassade efter specifika behov, och som stöder analys och innovation. Även om verksamheten gynnas kan den här nya tekniken orsaka utvecklingssvårigheter när samma system återimplementeras flera gånger. I den här e-boken kan du bland annat läsa om repeterbara allmänna mönster och återanvändbara komponenter som förenklar utvecklingen av pålitliga system, vilket frigör tid till utveckling av appen.


E-boken ger dig bland annat:

• En introduktion till distribuerade system - vad, varför och hur.

• Återanvändbara mönster och metoder för att bygga distribuerade system.

• Information om utformandet av plattformar för integrering av appar, datakällor, affärspartner, kunder, mobilappar, sociala nätverk och IoT-enheter.

• Händelsestyrda arkitekturer för bearbetning av och agerande på händelser i realtid.

• Ytterligare resurser för att lära mer om programbehållare och system för orkestrering av programbehållare.


”Behovet av distribuerade system är större än det finns människor som vet hur man utformar dem. Utvecklingssättet och delning av mönster för distribuerade system (särskilt för programbehållarteknik som Kubernetes) gör att både erfarna och oerfarna systembyggare snabbt kan utforma och distribuera pålitliga distribuerade system.”

– Brendan Burns

Om författaren: Brendan Burns, Distinguished Engineer på Microsoft, arbetar med Azure och var med om att starta Kubernetes-projektet.

Tercih ettiğiniz hesapla oturum açın

- Veya -

Bize kendinizden bahsedin.

* ile işaretlenmiş tüm alanlar gereklidir

İşletmeler ve Kuruluşlar için Çözümler ve diğer Microsoft ürün ve hizmetleri hakkında bilgi, ipuçları ve teklifler almak istiyorum. Gizlilik Bildirimi