Support för Azure: Premier

Premier-erbjudandet passar bra för stora eller globala företag med strategiskt och affärskritiskt beroende av Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Information om Premier

Omfattning för support Alla Microsoft-produkter
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration 1
Obegränsad teknisk support dygnet runt 1
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med frågor som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Hantering av eskalering
Rådgivningstjänster Hjälp baserat på bästa metoderna för att lösa scenarier gällande exempelvis:
  • Migrering
  • Distribution
  • Utveckling
  • Optimering
  • Utformning och implementering
  • Prestandajustering
Tjänstekontohantering
  • Månatlig tjänstegranskning
  • Tjänsteleveransplanering
  • Åtgärdsplanering
  • Rapporterings- och trendrådgivning
  • Driftvägledning
  • Publicering
Proaktiva tjänster
  • Riskbedömningar
  • Driftbedömningar
  • Supportworkshops för Microsoft-produkter läggs i samband med viktiga lanseringscykler
  • Vägledning som hjälper till att maximera den befintliga Microsoft-plattformen och ge stöd för affärsinitiativ
  • Övervaka supportförfrågningar med allvarlighetsgrad ”A”
Mappning av molntjänstberoende (se vanliga frågor och svar)
Granskning av arkitektur/kod
Support på plats
Skicka incident
  • Skickas av tilldelad Technical Account Manager (TAM)
  • Online
  • Dedikerad telefonlinje
Tid för första svar < 15 minuter 2
Högsta allvarlighetsgrad 3 ”A” (kritisk inverkan på företaget)

1 Dygnet runt på engelska för allvarlighetsgrad A och B och på japanska för allvarlighetsgrad A. För övriga språk och allvarlighetsgrader tillhandahålls support under lokal kontorstid.

2 15 minuters första svarstid gäller för ”Azure Rapid Response”. Första svarstid för andra Premier-paket är <1 timme.

3 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för Premier är ”A” oavsett språk. Allvarlighetsgrad: A (den högsta nivån på inverkan), B, C. Se Supportsvar för mer information.

Ingår för alla Azure-kunder och -partners

• Support finns på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två onlineforumalternativ för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Läs mer om andra avtal

PRODIRECT

Azure ProDirect-erbjudandet passar bäst för medelstora eller stora företag med avsevärd affärskritisk användning av Microsoft Azure.

Läs mer

STANDARD

Azure Standard-erbjudandet är ett bra val för små eller medelstora företag med minimalt affärskritiskt beroende av Microsoft Azure.

Läs mer

DEVELOPER

Azure Developer-erbjudandet passar företag eller enskilda personer som använder Microsoft Azure i en miljö som inte är för produktion eller för testning och utvärdering.