«Cutting Right to the Code»: En veiledning for mobilutviklere i hvordan man kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.

Resursen «Cutting Right to the Code»: En veiledning for mobilutviklere i hvordan man kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre. är inte tillgänglig i Svenska. Informationen är tillgänglig i Norsk.

Publicerad: 2016-08-25

Mobilutviklere liker best å skrive kode. Men ofte går mye tid og penger bort på sikkerhetskopiering, skaleringsplanlegging og logging. Denne eboken inneholder kodeeksempler, eksempelapper og ARM-maler, og gir mobilutviklere hjelp i å få kodingen gjort raskere og redusere oppgaver som ikke har med koding å gjøre. Den tar blant annet for seg hvordan du raskt etablerer brukeridentitet og får pålitelig levering i ulike push-varslingssystemer, reduserer angrepsoverflaten på nettverksnivå, identifiserer bruksmønstre og trender og leverer medieavspilling med høy kvalitet.

Hitta fler resurser

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.

Logga in för att ladda ned

- Eller -

Logga in eller ange din information om du vill ladda ned rapporten.

Microsoft kan använda din kontaktinformation för att tillhandahålla uppdateringar och specialerbjudanden om Microsoft Azure. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Mer information finns i sekretesspolicyn.