Natív felhőalkalmazások készítése a Node.js és Azure segítségével

Этот ресурс доступен на таком языке: Magyar.

Опубликовано: 25.04.2018

Készítsen jobb alkalmazásokat gyorsabban, és aggódjon kevesebbet az infrastruktúra miatt! E-könyvünkben megismerkedhet a natív Node.js felhőalkalmazások Azure-ban történő elkészítéséhez használható legjobb módszerekkel és a rendelkezésére álló kapcsolódó szolgáltatásokkal, valamint gyakorlati tapasztalatokat szerezhet az alkalmazások élőben történő használatával kapcsolatban.

Töltse le az e-könyvet, hogy:

• Megismerhesse a natív felhőalkalmazások tervezési alapelveit.

• Felfedezhesse az Azure-szolgáltatások átfogó portfólióját, és azok használatának módját.

• Kihasználhassa azokat az alapösszetevőket tartalmazó mintaarchitektúrákat, amelyeket az Azure-ban dolgozó Node.js fejlesztők általában használnak, beleértve a Web App on Linuxot, a Kubernetest, az Azure Cosmos DB-t, az Azure Database for MySQL-t, az Azure Database for PostgreSQL-t, a Redis Cache-t és az objektumtárolást.

• Egy részletes útmutató segítségével elkészíthesse az alkalmazást az architektúrában.


A forrás angol nyelven érhető el.

Войдите, чтобы начать загрузку

- или -

Укажите дополнительные сведения и нажмите кнопку "Отправить".

Корпорация Майкрософт может использовать ваши контактные данные для предоставления вам сведений об обновлениях и специальных предложениях, касающихся Microsoft Azure, а также других продуктов и служб Майкрософт. Вы можете в любое время отказаться от этой рассылки. Дополнительные сведения см. в заявлении о конфиденциальности.