Gartner-rapport: Aan de slag met Enterprise IoT-projecten

Plan je succes en stel je verwachtingen bij met inzichten en praktijkvoorbeelden

O recurso está disponível em Nederlands.

Publicado: 19/07/2018

Als gevolg van te hoge verwachtingen en een slechte planning redden veel IoT-projecten en experimentele ontwerpen (POC, proof of concept) het niet tot aan de productie. Bereid je onderneming voor op succes door je te verbinden aan een gedeeld enterprise IoT-framework. 

In Aan de slag: Strategie, voorbereiding, planning en beheer van Enterprise IoT-projecten wordt door Gartner een raamwerk gepresenteerd van praktijkvoorbeelden. Dat begint met het vooraf bepalen van de strategie voor je project en eindigt met de implementatie en evaluatie ervan. Leer waarom het belangrijk is om je voor je bedrijfsresultaten te laten informeren door IoT-data-analyses over je gehele zakelijke ecosysteem, waaronder toeleverings- en leveringsketens, in plaats van je oplossing te centreren rondom één technologie of product. Ook kom je erachter wat er nodig is om problemen op het gebied van interoperabiliteit, integratie en beveiliging aan te pakken waarmee bedrijven zoals die van jou te maken hebben. 

Download dit rapport en: 

• Verken een raamwerk van 6 stappen met praktijkvoorbeelden voor enterprise IoT-trajecten; 
• Leer meer over het gebruik van een ontwikkelingsmodel waarmee je kunt bepalen hoe ver de IT van je bedrijf is; 
• Krijg zicht op de interne en externe voordelen van IoT, op basis van een onderzoek onder CIO's, waarmee jij je eigen businesscase kunt bouwen; 
• Gebruik het IoT-referentiemodel van Gartner als een benchmark om jou en je teams te ondersteunen bij het ontwerpen van je IoT-architectuur. 


Bron is beschikbaar in het Engels.


Inicie sessão para transferir

- Ou -

Forneça mais alguns detalhes e envie.

A Microsoft pode utilizar as suas informações de contacto para lhe oferecer atualizações e ofertas especiais sobre o Microsoft Azure e outros produtos e serviços da Microsoft. Pode anular a subscrição a qualquer momento. Para obter mais informações, leia a declaração de privacidade.