Gartner-rapport: Komme i gang med Enterprise IoT-prosjekter

Planlegg for suksess og kontroller forventningene med innsikt og beste fremgangsmåter

O recurso está disponível em Norsk.

Publicado: 19/07/2018

På grunn av for høye forventninger og dårlig forhåndsplanlegning kommer mange IoT-prosjekter og -konseptsbevis aldri inn i produksjonen. Gjør bedriften din klar til å lykkes ved å benytte deg av -og forplikte deg til et delt IoT-rammeverk for foretaket. 

I Komme i gang: Hvordan legg opp strategi, klargjøre og administrere for Enterprise IoT-prosjekter. Gartner fremhever et rammeverk med beste fremgangsmåter som begynner med en forhåndsstrategi for prosjektet og som avsluttes med dets implementering og utvikling. Finn ut hvorfor det er viktig og fokusere på et forretningsresultat som er informert av IoT-dataanalyse og som dekker hele forretningsøkosystemet, inkludert forsynings- og leveransekjedene, istedenfor å fokusere på en løsning for individuelle teknologier eller produkter. Du får også se hva som kreves for å adressere problemer interoperabilitet, integrering og sikkerhet som påvirker bedrifter som din egen. 

Last ned denne rapporten til: 

• Utforsk et 6 trinns rammeverk med anbefalte fremgangsmåter for bedrifters reiser mot IoT. 
• Lær mer om en modenhetsmodell for å avgjøre bedriftens IoT-beredskap. 
• Få innsikt om de interne og eksterne fordelene ved IoT, basert på en undersøkelse av CIO-er, for å hjelpe deg med å utvikle din egen forretningssak. 
• Bruk Gartner IoT-referansemodellen som en målestokk for å hjelpe deg og teamet ditt når du utformer IoT-arkitekturen din. 

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.


Inicie sessão para transferir

- Ou -

Forneça mais alguns detalhes e envie.

A Microsoft pode utilizar as suas informações de contacto para lhe oferecer atualizações e ofertas especiais sobre o Microsoft Azure e outros produtos e serviços da Microsoft. Pode anular a subscrição a qualquer momento. Para obter mais informações, leia a declaração de privacidade.