Pomiń nawigację

Gartners Magic Quadrant for IaaS

Last ned Gartner-undersøkelsen

Zasób „Gartners Magic Quadrant for IaaS” jest niedostępny w języku Polski. Informacje są dostępne w języku Norsk.

Opublikowano: 15.08.2017

Gartner har plassert Microsoft i Leaders Quadrant for Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), globalt for 2017. Dette på bakgrunn av Microsofts visjon og gjennomførelseskraft i IaaS-markedet. Gartner har faktisk anerkjent Microsoft som leder i Gartners Magic Quadrant på tvers av IaaS-, PaaS- og SaaS-løsninger for virksomheters skybaserte arbeidsoppgaver.

Vi er i en unik posisjon på grunn av vår omfattende portefølje med skybaserte tilbud for virksomheter, inkludert Azure Infrastructure as a Service (IaaS) og Platform as a Service (PaaS). Registrer deg for å laste ned den fullstendige Gartner-rapporten.

Gartner støtter ikke noen av forhandlerne, produktene eller tjenestene som beskrives i deres forskningspublikasjoner, og anbefaler heller ikke teknologiforbrukere om bare å velge de forhandlerne som har de høyeste vurderingene eller andre utnevnelser. Gartner-undersøkelser er satt sammen av oppfatningene til Gartners forskningsorganisasjoner og skal ikke tolkes som faktautsagn. Gartner fraskriver seg alle garantier, både uttrykte og implisitte, hva gjelder denne forskningen, inkludert garantier for salgbarhet eller egnethet for spesielle formål.

Zaloguj się, aby pobrać

- Lub -

Aby pobrać raport, zaloguj się lub podaj swoje dane.

Firma Microsoft może używać informacji kontaktowych w celu udostępniania aktualizacji i ofert specjalnych dotyczących platformy Microsoft Azure. Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie. Więcej informacji można znaleźć w zasadach zachowania poufności informacji.