Gartner's Magic Quadrant til IaaS

Download Gartner-rapporten

Zasób „Gartner's Magic Quadrant til IaaS” jest niedostępny w języku Polski. Informacje są dostępne w języku Dansk.

Opublikowano: 14.08.2017

Gartner har tildelt Microsoft en førende position i Leaders Quadrant i 2017 Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service (IaaS) på verdensplan ud fra både vores visions fuldstændighed og vores leveringsdygtighed på IaaS-markedet. Faktisk er Microsoft anerkendt som værende førende på tværs af Gartner's Magic Quadrants til IaaS-, PaaS- og SaaS-løsninger til virksomhedsbaserede arbejdsbelastninger i cloud.

Vi står i en unik position takket være vores omfattende cloud-tilbud, som er udviklet til at opfylde virksomheders behov, herunder Azure Infrastruktur as a Service (IaaS) og Platform as a Service (PaaS). Tilmeld dig for at downloade hele Gartner-rapporten.

Gartner støtter ikke nogen leverandører, produkter eller tjenester i sine undersøgelsespublikationer og råder ikke brugere af teknologisk udstyr til kun at vælge de leverandører, der opnår de bedste resultater i undersøgelserne. Gartners undersøgelsespublikationer er udtryk for Gartners undersøgelsesorganisations synspunkter, der ikke bør opfattes som indiskutable fakta. Gartner fraskriver sig ethvert ansvar, det være sig udtrykkeligt eller stiltiende, for disse undersøgelser, herunder garanti for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

Zaloguj się, aby pobrać

- Lub -

Aby pobrać raport, zaloguj się lub podaj swoje dane.

Firma Microsoft może używać informacji kontaktowych w celu udostępniania aktualizacji i ofert specjalnych dotyczących platformy Microsoft Azure. Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie. Więcej informacji można znaleźć w zasadach zachowania poufności informacji.