De betaalmethode van een invoegtoepassing uit de Azure Store annuleren of wijzigen

Een invoegtoepassing annuleren

Als u een invoegtoepassing hebt aangeschaft in de Azure Store, kunt u het abonnement annuleren door u aan te melden bij de Azure-ontwikkelaarsportal en de bron te verwijderen. Hierdoor wordt het abonnement dat is gekoppeld aan deze bron ook geannuleerd:

1. Meld u aan op de ontwikkelaarsportal op https://manage.windowsazure.com
  2. Klik op Invoegtoepassingen
  3. Selecteer uw bron
  4. Klik op verwijderen

De betaalmethode wijzigen

Wanneer u een invoegtoepassing aanschaft in de Azure Store, kiest u een Azure-abonnement waarmee de invoegtoepassing wordt verschaft. Terwijl de Azure Store beschikbaar is als preview, is het niet mogelijk de creditcard te wijzigen waarmee voor een invoegtoepassing wordt betaald nadat deze is aangeschaft.