Azure Duitsland-ondersteuningsabonnementen

Microsoft biedt een scala aan ondersteuningsopties die zijn ontworpen om te voldoen aan de privacybehoeften van EU/EVA-organisaties met behulp van de Azure Duitsland-cloudoplossing

Alle klanten die Microsoft Azure Duitsland aanschaffen via een Enterprise Agreement, komen in aanmerking voor de introductieaanbieding: gratis Standard- of ProDirect-ondersteuning, op basis van verbruik.

Meer informatie over het Enterprise Agreement-ondersteuningsprogramma

Azure Duitsland-ondersteuningsabonnementen vergelijken

Ondersteuningsabonnementen voor Azure Inbegrepen Developer Standard Professional Direct Premier
Ideaal voor: Ondersteuning voor facturering en abonnementen; onlinezelfhulp Proef- en niet-productieomgevingen Productieworkloadomgevingen Bedrijfskritische afhankelijkheid Aanzienlijke afhankelijkheid voor meerdere producten
Beschikbare ondersteuning: Microsoft Azure Duitsland Microsoft Azure Duitsland Microsoft Azure Duitsland Microsoft Azure Duitsland Alle Microsoft-producten
Onbeperkte facturerings- en abonnementsondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen per week Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Twitter @AzureSupport & Forums1 Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Onbeperkte technische ondersteuning in het Duits en Engels, 24 uur per dag, 7 dagen per week Niet beschikbaar Alleen tijdens kantooruren2 Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Niet-Microsoft-technologieën die op Azure worden uitgevoerd Niet beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Advies Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Beperkt advies Klantspecifiek
Escalatie- en accountbeheer Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Gepoold accountbeheer Toegewezen accountbeheer
Eerste reactietijd3 Niet beschikbaar < 8 kantooruren2 < 2 uur < 1 uur < 1 uur
Maximale ernst Niet beschikbaar C A A A
Maandelijkse kosten4 Inbegrepen bij het Azure Duitsland-abonnement $29/maand $300/maand $1000/maand Contact opnemen
Ondersteuning bij upgraden Ondersteuning bij upgraden Ondersteuning bij upgraden

1Onlineforums en sociale media zijn openbaar toegankelijk en vallen niet onder enige beperkende gegevensovereenkomst. Opties voor openbare Azure-forums: MSDN en Stack Overflow. MSDN is online-eigendom van Microsoft. Stack Overflow is niet verbonden of gelieerd aan Microsoft-gegevens die zijn gedeeld in de forums en is beschikbaar voor alle Azure-klanten.

2Duitse kantooruren voor ondersteuning zijn van 9:00 tot 17:00, maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Beierse feestdagen.

3 De eerste reactietijd geldt voor de maximale ernst van elke aanbieding. Het is de snelste beschikbare reactietijd voor elke aanbieding. Voor een lagere ernst geldt een langere reactietijd.

4 StorSimple-ondersteuning wordt het eerste jaar geboden voor het fysieke apparaat tot aan de volgende periode van een jaar van de Enterprise Overeenkomst van de klant. Daarna moeten klanten een StorSimple-apparaatondersteuningsabonnement kopen in aanvulling op het Azure-ondersteuningsabonnement. Meer informatie is hier beschikbaar.

Servicebeschrijving

Azure Duitsland-ondersteuning heeft als basis de Duitse privacystandaarden en biedt toegevoegde waarde aan de soevereiniteitsvoordelen van de Duitse Microsoft Cloud. Technische ondersteuning en ondersteuning bij abonnementsbeheer worden in de meeste gevallen geboden door Duitstalige medewerkers die speciaal zijn getraind op de Duitse nalevingsstandaarden 4.

Bovendien hebben Microsoft-medewerkers (waaronder ondersteuning), zoals vermeld in de voorwaarden voor Azure Duitsland-onlineservices, geen toegang tot uw klantgegevens die zijn opgeslagen in de cloud, tenzij (1) u deze gegevens deelt met Microsoft door ons notities, bestanden en bijlagen te sturen of (2) wanneer dergelijke toegang wordt verleend door en onder de supervisie staat van de gegevensbeheerder, voor een beperkte duur en het toegestane doel.

Aankoopopties

Betaalde aanbiedingen voor Azure Duitsland-ondersteuning kunnen worden aangeschaft als onderdeel van uw Enterprise Agreement (EA) en zijn onderworpen aan de bepalingen van de EA. Developer-ondersteuning kan alleen online worden aangeschaft.

Alle klanten die Microsoft Azure Duitsland aanschaffen via een Enterprise Agreement, komen in aanmerking voor de introductieaanbieding: gratis Standard- of ProDirect-ondersteuning, op basis van verbruik. Meer informatie over het Enterprise Agreement-ondersteuningsprogramma.

Beschikbaarheid van aanbieding

Ondersteuningsaanbiedingen voor Azure Duitsland Premier, Professional Direct, Standard en Developer zijn alleen beschikbaar in de Europese Economische Gemeenschap voor klanten die in aanmerking komen voor Azure Duitsland. Meer informatie over Azure Duitsland.

Vernieuwingen

Uw abonnement op ondersteuning wordt standaard automatisch verlengd. U kunt automatische verlenging op elk moment uitschakelen.

Annuleringsbeleid

Voor Azure Duitsland-ondersteuning moet u zich vastleggen voor de duur van het abonnement. Annulering leidt niet tot een terugbetaling naar verhouding.

4 Technische ondersteuning en ondersteuning bij abonnementsbeheer worden buiten Duitsland geboden in het Duits en Engels, en alleen tijdens Duitse kantooruren (9:00-17:00). Mogelijk wordt buiten Duitsland voor specifieke Azure-technologieën ondersteuning buiten en tijdens kantooruren geboden. Mogelijk zijn escalaties naar ondersteunings- en DevOps-medewerkers buiten Duitsland vereist voor een volledige ondersteuning bij bepaalde problemen. Hiervoor is de mondelinge toestemming en goedkeuring van de klant vereist. Als de toestemming voor het escaleren van ondersteuningsaanvragen buiten Duitsland wordt geweigerd, kan dit van invloed zijn op de mogelijkheid van Microsoft om het probleem volledig te ondersteunen. Dit kan resulteren in een beperkte ondersteuning.