Naamswijzigingen voor Azure Automation-meters

Azure Automation voorziet in een cloudautomatiserings- en -configuratieservice voor consistent beheer in uw Azure- en niet-Azure-omgevingen. Met Azure Automation:

• Bespaar tijd, verminder fouten en verhoog de efficiëntie terwijl u tegelijkertijd de operationele kosten terugdringt.
  • Automatiseer al uw terugkerende, tijdrovende en foutgevoelige IT-beheertaken, in de cloud of on-premises, zodat u zich kunt richten op de werkzaamheden waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien.

Omwille van de consistentie worden met ingang van 1 maart 2018 de namen gewijzigd van twee meters die zijn gekoppeld met Automation. Deze wijzigingen hebben geen invloed op de gebruiksgegevens, prijs of de resource-GUID van de meters. Mogelijk moet u de rapporten aanpassen aan de nieuwe naamgeving. Zie de onderstaande tabel voor naamswijzigingen.

Resource-GUID Oude servicenaam Nieuwe servicenaam Oud servicetype Nieuw servicetype Oude resourcenaam Nieuwe resourcenaam Oude EA-portalnaam Nieuwe EA-portalnaam
8bf3d30c-b3e3-47e0-bfe3-881522525eed Automatisering en controle App-services OMS Leeg Updatebeheer Updatebeheer Updatebeheer voor OMS Automation and Control Updatebeheer voor App Services
0fb93388-dbb5-46ec-ba5f-bde2b8da0891 Automatisering en controle App-services OMS Automation Automatiserings-watcher Watcher Automatiserings-watcher voor OMS Automation and Control Automatiserings-watcher voor App Services

Raadpleeg de webpagina's met een overzicht en de prijzen voor meer informatie.