Azure DevOps gedragscode

Voor het laatst bijgewerkt: januari 2019

Deze Gedragscode beschrijft verwachtingen voor deelname aan Azure DevOps, evenals stappen voor het melden van onaanvaardbaar gedrag. Wij zetten ons in om een gastvrije en inspirerende gemeenschap voor iedereen te creëren. Door Azure DevOps te blijven gebruiken, gaat u akkoord met deze Gedragscode en eventuele andere toepasselijke voorwaarden.

Verboden Inhoud

Hierna volgen enkele voorbeelden van de soorten inhoud die verboden zijn bij gebruik van Azure DevOps. Deze lijst is niet uitputtend en wij behouden ons het recht voor om inhoud op te schorten of te verwijderen wegens schending van de Gedragscode.

• Volwassen en Seksuele Inhoud.
  • Advertenties en Gratis Aanbiedingen.
  • Kindermisbruik.
  • Lasterlijke Inhoud.
  • Discriminatie.
  • Illegaal Gokken en Gamen.
  • Illegale Stoffen, Goederen en Diensten.
  • Spam, Flooding en Kwaadaardige Inhoud.
  • Privacy van de Gebruiker.
  • Gebruiksvoorwaarden.
  • Geweld en Terroristische Inhoud.
  • Auteursrechtelijk Beschermd Materiaal.
  • Activiteiten die geen verband houden met de productie van software zoals cryptocurrency mining en videocodering.

Microsoft is niet verantwoordelijk voor door gebruikers gegenereerde inhoud

Gevolgen voor Schending(en) van de Gedragscode

Schending(en) van de Gedragscode kunnen aanleiding geven tot het verwijderen of opschorten van inhoud en/of het beëindigen van uw account. Microsoft is niet verplicht gebruiker(s) te waarschuwen voordat actie wordt ondernomen wegens een of meer schendingen.

Rapportage van Problemen met betrekking tot de Gedragscode

Als u inhoud tegenkomt die in strijd is met de Gedragscode, gelieve dan een klacht in te dienen door op die pagina te klikken op de link "Meld een Probleem".

Updates van de Gedragscode

We kunnen de Gedragscode naar eigen goeddunken van tijd tot tijd bijwerken.

Start gratis met een van de Azure DevOps diensten