Will deleting a user reduce charges for users on my account?

Deleting a user by itself won't change the charges; you must also reduce the number of paid users via the Microsoft Azure classic portal. After making this reduction, the changes take effect at the start of the next month.

Gerelateerde vragen en antwoorden

  • Informatie over het sluiten van een organisatie.

  • Informatie over ondersteuning voor het accounttype.

  • Informatie over facturering.

  • Informatie over het maken van niet-Microsoft-oplossingen.

  • Ontdek hoe u een consoletoepassing kunt implementeren.

  • Ontdek welke browsers worden ondersteund.