Stol på skyen

Skaff deg sikkerhet fra grunnen av, støttet av et ekspertteam og proaktivt forskriftssamsvar som brukes av organisasjoner, myndigheter og oppstartsbedrifter.

Mer enn én milliard USD investert i forskning og utvikling innen sikkerhet og 3500 eksperter innen cybersikkerhet

Sikkerhet er grunnleggende for Azure. Dra nytte av sikkerhet i flere lag som tilbys på tvers av fysiske datasentre, infrastruktur og operasjoner ved hjelp av sikkerhetseksperter som aktivt overvåker forretningsressurser og data for å holde bedriften din trygg.

Logoer for PCI, Cloud Security Alliance, FedRAMP, HITRUST og flere

Mer enn 100 tilbud om forskriftssamsvar

Beskytt dataene proaktivt og effektiviserer forskriftssamsvar med den mest omfattende dekningen av forskriftssamsvar som tilbys av en skytjenesteleverandør.

Kompromissløs forpliktelse til personvern

Data som tilhører deg, understøtter erfaringene dine og styres av deg. Våre grunnleggende prinsipper om personvern er at du eier dataene dine. Vi vil aldri bruke dem til markedsførings- eller annonseringsformål. Føl deg trygg på hvor dataene dine er lagret og sikret.

8 milliarder trusselsignaler analysert daglig

Ta i bruk skyen og den storstilte intelligensen fra flere tiår med sikkerhetserfaring i Microsoft. Gjør trusseloppdaging og -respons smartere og raskere med sikkerhetssignaler drevet av kunstig intelligens som moderniserer sikkerhetsoperasjonene dine.

Finn ut mer om det store utvalget vårt av produkter og tjenester for sikkerhet og forskriftssamsvar

Azure Sentinel

Azure Sentinel

Benytt deg av administrasjon av sikkerhetsinformasjon og -hendelser i skyen og intelligent sikkerhetsanalyse til å beskytte virksomheten din

Security Center

Security Center

Samle sikkerhetsadministrasjon og muliggjør avansert trusselbeskyttelse på tvers av arbeidsbelastninger i hybride skyer

Microsoft

Azure Trust Center

Finn ut mer om de fire grunnleggende prinsippene våre for tillit: sikkerhet, personvern, forskriftssamsvar og gjennomsiktighet

Azure Policy

Azure Policy

Innfør bedriftsstyring og -standarder i stor skala for Azure-ressurser

Azure Site Recovery

Azure Site Recovery

Hold bedriften i gang med en innebygd tjeneste for nødgjenoppretting

Azure Monitor

Azure Monitor

Full observerbarhet i programmene dine, infrastrukturer og nettverk

Når du er klar, konfigurerer vi en kostnadsfri konto til deg i Azure

Start gratis