Kansellere eller endre betalingsmetode for et Azure Store-tillegg

Kansellere et tillegg

Hvis du har kjøpt et tillegg fra Azure Store, kan du stoppe abonnementet på dette ved å logge deg på Azure-utviklerportalen og slette ressursen. Dette fører også til at abonnementet som er knyttet til denne ressursen, blir stoppet:

1. Logg inn på utviklerportalen
  2. Klikk Add-ons.
  3. Velg ressursen.
  4. Klikk Delete.

Endre betalingsmetode

Når du kjøper et tillegg fra Azure Store, velger du hvilket Azure-abonnement tillegget skal klargjøres under. Fordi Azure Store er i testversjon, er det ikke mulig å endre kredittkortet som brukes til å betale for et tillegg, etter at tillegget er kjøpt.