Kundestøtteabonnementer for Azure Tyskland

Microsoft tilbyr en rekke støttealternativer som er utformet for å overholde de ekstra personvernkravene til EU/EFTA-organisasjoner som bruker Azure Tysklands skyløsning

Som introduksjonstilbud er alle kunder som kjøper Microsoft Azure Tyskland gjennom en Microsoft foretaksavtale, kvalifisert for kostnadsfri Standard- eller ProDirect-støtte, avhengig av forbruket.

Les mer om støtteprogrammet for Microsoft foretaksavtale

Sammenlikning av støtteabonnementer for Azure Tyskland

Støtteabonnementer for Azure Inkludert Developer Standard Professional Direct Premier
Best for: Støtte for fakturering og abonnement samt nettbasert selvhjelp Forsøk og ikke-produksjonsmiljø Produksjonsoverbelastningsmiljø Forretningskritisk avhengighet Betydelig avhengighet på tvers av flere produkter
Kundestøttealternativer: Microsoft Azure Tyskland Microsoft Azure Tyskland Microsoft Azure Tyskland Microsoft Azure Tyskland Alle Microsoft-produkter
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte
Twitter @AzureSupport & Forum1
Ubegrenset tysk- og engelskspråklig teknisk støtte hele døgnet Bare i åpningstiden2
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft
Rådgivningstjenester – – – – Begrenset rådgivning Kundespesifikk
Eskalering og kontoadministrasjon – – – – Samlet kontoadministrasjon Tilordnet kontoadministrasjon
Første svartid3 < 8 kontortid2 <2 timer <1 time <1 time
Maksimal alvorsgrad C A A A
Månedlige kostnader4 Inkludert med Azure Tyskland-abonnement $29.0 per mnd $300.0 per mnd $1000.0 per mnd Kontakt oss
    Støtte ved oppgradering Støtte ved oppgradering Støtte ved oppgradering

1Nettforumer og sosiale medier er offentlig tilgjengelige og dekkes ikke av avtaler om begrensede data. Alternativer for Azure nettforum: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til eller forbundet med Microsoft. Informasjon som deles i forumer er tilgjengelig for alle Azure-kunder.

2Tyske åpningstider for brukerstøtte er 09–17, mandag til fredag, bortsett fra under helligdager i Bayern.

3Oppgitt første responstid (IRT) gjelder for maksimal alvorlighetsgrad for hvert tilbud, og er raskeste IRT som er tilgjengelig for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har lengre første svartid.

4StorSimple-støtte leveres for det første året for den fysiske enheten til kundens neste årlige Enterprise-avtale, deretter må kunden kjøpe et støtteabonnement for StorSimple-enhet i tillegg til Azure-støtteabonnementet, du finner mer informasjon her.

Tjenestebeskrivelse

Støtte for Azure Tyskland er bygd fra bunnen av med hensyn til tyske standarder for personvern. De gir derfor ytterligere fordeler til Microsofts tyske skysuverenitet. Teknisk støtte og abonnementsstøtte leveres i de fleste tilfeller av ansatte med base i Tyskland. Disse har fått spesialopplæring i henhold til tyske standarder for forskriftssamsvar4.

I henhold til vilkårene for de nettbaserte tjenestene i Azure Tyskland har Microsoft-ansatte (herunder brukerstøtte) dessuten ingen adgang til dine kundedata som er lagret i skyen, med mindre (1) du velger å dele dem med Microsoft ved å sende oss notater, filer og vedlegg, eller (2) når slik adgang gis og overses av dataforvalteren for en begrenset periode og et tillatt formål.

Kjøpsalternativer

Betalt støttetilbud for Azure Tyskland er tilgjengelig for kjøp som en del av foretaksavtalen (EA) og er underlagt EA-betingelsene. Developer support er kun tilgjengelig via kjøp på nett.

Som et introduksjonstilbud, er alle kunder som kjøper Microsoft Azure Tyskland gjennom en foretaksavtale, kvalifisert for kostnadsfri Standard- eller ProDirect-støtte, avhengig av forbruket. Les mer om støtteprogrammet for Microsoft foretaksavtale.

Tilbudstilgjengelighet

Azure Tyskland Premier, Professional Direct-, Standard- og Developer-støtte er kun tilgjengelig i EØS-området for kunder med tilgang til Azure Tyskland. Les mer om Azure Tyskland.

Fornyelsesregler

Støtteabonnementet vil som standard fornyes automatisk. Du kan deaktivere automatisk fornyelse når som helst.

Retningslinjer for kansellering

Azure Tysklands kundestøtte krever at du binder deg for hele abonnementsperioden. Annullering gir ikke rett til refusjon av hele beløpet.

4 Teknisk brukerstøtte og abonnementsadministrasjon gis på tysk og engelsk, fra Tyskland, kun etter tyske åpningstider (09–17). Utenfor Tyskland kan det gis brukerstøtte etter åpningstid og brukerstøtte for bestemte Azure-produkter i åpningstiden. Eskalering til brukerstøtte- og DevOps-personale utenfor Tyskland kan være nødvendig for å gi fullverdig støtte til enkelte problemer, og krever muntlig samtykke og godkjenning fra kunden. Dersom det ikke gis samtykke til eskalering av brukerstøtteforespørsler utenfor Tyskland, kan det påvirke Microsofts mulighet til å gi fullverdig støtte for problemet, og det kan medføre begrenset støttedekning.