Azure-kundestøtte

Finn en rekke støttealternativer som dekker ulike behov, enten du er en utvikler som utforsker skyen på egen hånd, eller et selskap som distribuerer forretningskritiske arbeidsbelastninger på Microsoft Azure.

Få hjelp fra Azure-eksperter for bedriften din

Prøveversjon, testing og utvikling

Hvis du er i ferd med å komme i gang med Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller hvis du prøver det for bedriften din, Utvikleravtale gir tilgang til Azure-kundestøtteressurser og teknikere som du kan feilsøke problemer med ubegrenset teknisk støtte i åpningstidene.

Finn ut mer om Developer Support

Produksjonsarbeidsbelastninger

Når du kjører en produksjonsarbeidsbelastning på Azure og trenger teknisk støtte som er tilgjengelig døgnet rundt, og som svarer raskt, kan du velge Standard-abonnementet. Dette gir deg rask tilgang til støtteressurser og -teknikere uansett tidspunkt, slik at du kan feilsøke problemer med ubegrenset teknisk kundestøtte.

Finn ut mer om Standard Support

Forretningskritiske funksjoner

Hvis du trenger raskere responstid, proaktiv overvåking og eskaleringsadministrasjon for alvorlige hendelser fra et team som samarbeider om kontoadministrasjonen din, trenger du Professional Direct Support. Du får også flere tjenester, mer informasjon og flere eksperter, samt nyheter om kommende funksjoner og utgivelser.

Finn ut mer om Professional Direct Support

Hvis du trenger bedriftsomfattende støtte for Azure og andre Microsoft-teknologier, kan du vurdere Premier Support.

Azures kundestøtte gir fornøyde kunder raskere