Azure DevOps etiske retningslinjer

Sist oppdatert: Januar 2019

Disse etiske retningslinjene skisserer forventningene til deltakelse i Azure DevOps, samt trinn for rapportering av uakseptabel atferd. Vi er opptatt av å tilby et innbydende og inspirerende samfunn for alle. Ved å fortsette å bruke Azure DevOps samtykker du i å være bundet av disse etiske retningslinjene og eventuelle andre vilkår som kan gjelde.

Forbudt innhold

Følgende er eksempler på hvilke typer innhold som er forbudt når du bruker Azure DevOps. Denne listen er ikke uttømmende, og vi forbeholder oss retten til å stanse eller fjerne innhold ved brudd på de etiske retningslinjene.

• Voksen- og seksuelt innhold.
  • Annonser og gratis tilbud.
  • Utnyttelse av barn.
  • Ærekrenkende innhold.
  • Diskriminering.
  • Ulovlig gambling og gaming.
  • Ulovlige stoffer, varer og tjenester.
  • Spam, oversvømmelse og skadelig innhold.
  • Brukernes personvern.
  • Vilkår for bruk.
  • Vold- og terrorinnhold.
  • Opphavsrettsbeskyttet materiale.
  • Aktiviteter som ikke er relatert til produksjon av programvare som mining av kryptovaluta og videokoding.

Microsoft er ikke ansvarlig for brukergenerert innhold

Konsekvenser for brudd på de etiske retningslinjene

Brudd på de etiske retningslinjene kan føre til sletting av innhold, suspensjon og / eller oppsigelse av kontoen din. Vær oppmerksom på at Microsoft ikke er pålagt å advare bruker(e) før tiltak for brudd blir tatt.

Rapportering av brudd på etiske retningslinjer

Hvis du støter på innhold som bryter de etiske retningslinjene, må du sende inn en klage ved å klikke på "Rapporter en bekymring" på den siden.

Oppdatering av de etiske retningslinjene

Vi kan oppdatere de etiske retningslinjene, etter eget skjønn, fra tid til annen.

Start gratis med noen av Azure DevOps-tjenestene