Will deleting a user reduce charges for users on my account?

Deleting a user by itself won't change the charges; you must also reduce the number of paid users via the Microsoft Azure classic portal. After making this reduction, the changes take effect at the start of the next month.

Relaterte spørsmål og svar

  • Lær om fakturering.

  • Lær om støtte av kontotyper.

  • Lær hvordan du stenger ned en organisasjon.

  • Lær hvilke nettlesere som støttes.

  • Lær hvordan å distribuere en konsollapplikasjon.

  • Lær om Visual Studio Marketplace.