Må jeg betale noe etter 30 dager?

Etter 30 dager, kan du fortsette med bruken av dine gratis produkter etter at du har oppgradert kontoen din til et forbruksbetalt Azure-abonnement og fjernet bruksgrensen. Så lenge du holder deg innenfor tjenestemengdene som er inkludert gratis, betaler du ingenting.

Relaterte spørsmål og svar

  • Administrerte forekomster blir fakturert til en prediktiv timespris som er basert på tjenestenivået, klargjort databehandling i vCores, klargjort lagring i GB per måned. Sikkerhetslagring av opptil 100 prosent av den totale databaselagringen er inkludert, over dette blir du fakturert per GB per måned.

  • Administrerte forekomster tillater skalering av databehandling og lagring uavhengig av hverandre. Kunder betaler for databehandling som er målt i vCores, lagring og sikkerhetskopi er målt i gigabyte (GB).

    Administrert forekomst har to prisalternativer:

    • Lisens inkludert: Ekskluderer Azure Hybrid Benefit for SQL Server. Dette alternativet er for kunder som velger å ikke bruke deres eksisterende SQL Server-lisenser med Software Assurance for administrert forekomst.
    • Basispris: Redusert pris som inkluderer Azure Hybrid Benefit for SQL Server. Kunder kan velge denne prisen ved å bruke deres SQL Server-lisenser med Software Assurance.
  • Kunder med Enterprise-avtale (EA) kan kjøpe teknisk støtte for Azure Standard og ProDirect gjennom sin forhandler eller Microsofts salgsrepresentant. Utviklerstøtte er ikke tilgjengelig gjennom en EA. Kunder som er interesserte i Unified eller Premier Support kan arbeide med Microsofts salgsrepresentant.

  • Nåværende virtuelle maskiner tilbudt under de tre kampanjene kommer til å være tilgjengelige for direkte utrulling frem til 31. oktober 2020. Kampanjebaserte virtuelle maskiner som er utplassert før dette, kommer til å fortsette å kjøre. Disse virtuelle maskinene kommer ikke til å være tilgjengelige for nye utplasseringer etter at kampanjen er over.

  • Nei. Det er ingen kostnader for dataoverføring i et virtuelt nettverk

  • Yes. Active Visual Studio Enterprise subscribers get one private pipeline included in Team Services accounts in which they are a member. You will see one private pipeline per Visual Studio Enterprise subscriber added in your Team Services account. Click Settings, and go to the Build and Release page. Learn more about Private Pipelines.