Voorbereiding op het einde van de ondersteuning voor Windows Server 2008

이 리소스는 Nederlands(으)로 제공됩니다.

게시됨: 2019-06-04

Aangezien de uitgebreide ondersteuning voor Windows Server 2008 en 2008 R2 op 14 januari 2020 wordt beëindigd, is het nu de hoogste tijd om voorbereidingen te treffen zodat je op dat moment niet wordt geconfronteerd met onderbrekingen van je zakelijke activiteiten. 

Lees dit eBook om te ontdekken hoe door een snelle migratie naar Azure met een minimale impact op je bedrijf beveiligingsupdates beschikbaar blijven om je te beschermen tegen aanvallen, je conform de wet- en regelgeving van de branche zult kunnen blijven werken en er intelligente cloudmogelijkheden aan innovaties worden toegevoegd. En dat alles met gebruikmaking van je huidige vaardigheden en de vertrouwde tools van Microsoft. 

Je komt meer te weten over het volgende:

• De mogelijkheden en voordelen van Azure: waarom Azure de beste cloud voor Windows Server is. 
• Kostenbesparingen: ontdek hoe je met Azure Hybrid Benefit en Azure Reserve Virtual Instances tot 80% op virtuele machines kunt besparen.* 
• Migratiestrategieën: ontdek praktijkervaringen en werkwijzen voor je eigen migratie.


*De besparing van 80% is gebaseerd op de combinatie van Windows Server en Azure Reserved Instance voor een periode van drie jaar. Bij deze schatting is geen rekening gehouden met de kosten voor Software Assurance. Voorbeeld van vergelijking van jaarlijkse kosten van twee D2V3 Windows Server VM's. Besparingen gebaseerd op twee D2V3 VM's in de regio US West 2 die gedurende 12 maanden 744 uur/maand operationeel zijn; basistarief van SUSE Linux Enterprise voor US West 2. Prijzen voor Azure per 24 april 2018. Prijzen onder voorbehoud. De werkelijke besparingen kunnen verschillen per locatie, exemplaartype of gebruik.

원하는 계정으로 로그인

- 또는 -

사용자에 대한 몇 가지 정보를 알려 주세요.

*가 표시된 모든 필드가 필요합니다.

본인은 기업과 조직을 위한 솔루션 및 기타 Microsoft 제품과 서비스에 관한 정보, 팁 및 혜택을 받고 싶습니다. 개인 정보 취급 방침