Centric Netherlands B.V.

Centric Netherlands B.V.

Centric Netherlands B.V. 프로필은 한국어에서 사용할 수 없습니다. Nederlands에서 사용 가능한 정보가 없습니다.

개요

Bent u ook (te)veel tijd kwijt aan het beschikbaar stellen, updaten en beheren van applicaties? Met Total Package Solution van Centric krijgt u die tijd weer terug door uw applicaties te packagen of te virtualiseren. Bovendien voorkomt Total Package Solution applicatieconflicten en reduceert het de beheerkosten.

Total Package Solution bestaat uit het traditionele MSI packaging en het virtualiseren van applicaties op basis van Microsoft App-V, Citrix XenApp en VMware Thinapp. Total Package Solution kan volledig worden geïntegreerd in uw standaard applicatiebeheer. Bovendien is het uitstekend inzetbaar bij grootschalige migratietrajecten, zoals een Windows 7-migratie.

Centric werkt met een modulair stappenplan voor het packagen en virtualiseren van applicaties. Op die manier krijgen we een nauwkeurig beeld van uw eisen en wensen. We stemmen de Total Package Solution-processen af met behulp van ons managementportal. De portal stelt ons in staat het packagingproces online te beheren en monitoren.

Met Total Package Solution beschikt u over gegarandeerde doorlooptijden op de applicatiepackages en heeft u vooraf inzicht in de uitgaven.

관련 Azure 제품