Asapnet B.V.

Asapnet B.V.

Asapnet B.V. プロファイルは 日本語 ではご利用いただけません。この情報は Nederlands でご利用いただけます。

概要

Asapnet biedt managed services aan op Microsoft Azure en Microsoft Azure Pack. Een volledige ontzorging van uw clouddiensten. Ook in hybride cloud vorm is Asapnet uw cloud specialist. Door onze hoge implementatie expertise bent u altijd verzekerd van een succesvolle migratie.

Asapnet managed datacenter service, een volledige ontzorging van u complete datacenter.
Gebaseerd op Hyper-V, Azure, Microsoft Azure Pack en System Center waarin we u volledig ontzorgen op alle datacenter componenten. Een all-in oplossing met Capacity en Configuratie management.

Met Asapnet managed configuration service hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over patches, storingen, updates en configuratie management.
Door middel van rapportage en dashboards via PowerBI heeft u in 1 oogopslag de compliance status van uw omgeving.

Asapnet Managed Recovery Service
Gebaseerd op Microsoft Azure Backup neemt Asapnet de zorg voor het veiligstellen van uw data van u over. U heeft de zekerheid en robuustheid van Microsoft Azure Backup. Door middel van rapportage en dashboards via PowerBI blijft u op de hoogte van uw backup status.

Asapnet Managed Storage Service
Gebaseerd op StorSimple neemt Asapnet de zorg voor uw storage-oplossing. Een hybride storage oplossing met capacity management. Door middel van rapportage en dashboards via PowerBI blijft u op de hoogte betreft uw storage omgeving.

Asapnet managed cloud service
Maakt u gebruik van Azure of O365 met MFA, Azure Active Directory en eventueel RemoteApp. Asapnet neemt de volledige beheer en ondersteuning over om u te ontzorgen. Daarnaast houden ze u op de hoogte van bekende bugs of problemen. Ze controleren op afstand de gezondheid van uw omgeving en zorgen ervoor dat u altijd bent voorzien van de juiste kennis.

Al onze diensten worden 24/7 gemonitoord. Onze supportdesk en onze consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn allemaal gecertificeerd.

お問い合わせ

Web サイトにアクセス

+31(0)348200000

info@asapnet.com

関連する Azure 製品

Azure ソリューション