Få mest mulig ut av skyen overalt

Enhetlige utviklings- og moderniseringspraksiser i hybride miljøer

La risorsa è disponibile in Norsk.

Data di pubblicazione: 08/09/2020

Gi firmaet ditt de strategiske fordelene med en DevOps-tilnærming, og finn nye måter å modernisere på, samtidig som du beskytter dine eksisterende IT-investeringer – uansett om de bor lokalt, i utkanten eller i frakoblede miljøer. Få fart på utviklingen, øk omfanget og fleksibiliteten og reduser kostnadene når du flytter apper og infrastruktur til skyen på den måten som passer for dine forretningsbehov. 

Last ned e-boken, Få mest mulig ut av skyen overalt, for å lære hvordan du: 

  • Administrerer og får mest mulig ut av dine eksisterende IT-investeringer og talent samtidig som du er nyskapende og fleksibel ved apputvikling.
  • Innlemmer anbefalte fremgangsmåter og fordeler ved DevOps i et hybrid skymiljø og lager en felles prosess for å utvikle, teste og distribuere programvare.
  • Utnytter fordelen med skyverktøy som Azure Stack for å kjøre hybridapper lokalt på en enkel og konsekvens måte.
  • Forbedrer effektiviteten og samarbeid på tvers av utviklings- og IT-driftsteam og hjelper utviklere å samkjøre arbeidsflyten – uansett målmiljø.

Accedi con il tuo account preferito

- Oppure -

Fornisci qualche informazione personale.

Tutti i campi contrassegnati con * sono obbligatori

Desidero ricevere informazioni, suggerimenti e offerte riguardanti Soluzioni per le Aziende e le Organizzazioni e altri prodotti e servizi di Microsoft. Informativa sulla Privacy