«Cutting Right to the Code»: En veiledning for nettstedsutviklere i hvordan de kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.

A forrás («Cutting Right to the Code»: En veiledning for nettstedsutviklere i hvordan de kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.) nem érhető el Magyar nyelven. Az információ Norsk nyelven olvasható.

Közzétéve: 2016. 08. 25.

Noe alle utviklere erfarer, er problemene med å redusere angrepsoverflaten på nettverksnivået. Det kreves også diskusjoner om sikkerhetskopiering, skaleringsplanlegging og logging, og det er tid som koster penger. Denne eboken inneholder kodeeksempler, eksempelapper og ARM-maler, og gir nettstedsutviklere hjelp i å få kodingen gjort raskere og redusere oppgaver som ikke har med koding å gjøre. Den gir blant annet innsikt i hvordan du identifiserer bruksmønstre og trender, den ser på innholdsdistribusjonsnettverk, tilpasning av søk, brukertyper og deres tilgang til appen samt konfigurering av servere for automatisk utskalering.

További források keresése

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.

A letöltéshez jelentkezzen be

- vagy -

Jelentkezzen be, vagy adja meg az adatokat a jelentés letöltéséhez.

A Microsoft felhasználhatja az Ön kapcsolattartási adatait Microsoft Azure-ral kapcsolatos frissítések és ajánlatok küldésére. Ezekről bármikor leiratkozhat. További információt adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.