«Cutting Right to the Code»: En veiledning for mobilutviklere i hvordan man kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.

A forrás («Cutting Right to the Code»: En veiledning for mobilutviklere i hvordan man kan få kodingen gjort raskere og samtidig unngå oppgaver som ikke har med koding å gjøre.) nem érhető el Magyar nyelven. Az információ Norsk nyelven olvasható.

Közzétéve: 2016. 08. 25.

Mobilutviklere liker best å skrive kode. Men ofte går mye tid og penger bort på sikkerhetskopiering, skaleringsplanlegging og logging. Denne eboken inneholder kodeeksempler, eksempelapper og ARM-maler, og gir mobilutviklere hjelp i å få kodingen gjort raskere og redusere oppgaver som ikke har med koding å gjøre. Den tar blant annet for seg hvordan du raskt etablerer brukeridentitet og får pålitelig levering i ulike push-varslingssystemer, reduserer angrepsoverflaten på nettverksnivå, identifiserer bruksmønstre og trender og leverer medieavspilling med høy kvalitet.

További források keresése

Ressursen er tilgjengelig på engelsk.

A letöltéshez jelentkezzen be

- vagy -

Jelentkezzen be, vagy adja meg az adatokat a jelentés letöltéséhez.

A Microsoft felhasználhatja az Ön kapcsolattartási adatait Microsoft Azure-ral kapcsolatos frissítések és ajánlatok küldésére. Ezekről bármikor leiratkozhat. További információt adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.