Ugrás a tartalomra

Byg bedre apps, og få dine data dér, hvor de skal være, og få dem hurtigt derhen

Uanset hvor dine brugere er, kan du få bedre kontrol, skalering og replikering af dine data

A forrás a következőkben érhető el: Dansk.

Közzétéve: 2018. 03. 05.

Når du udvider din virksomheds globale rækkevidde, finder du nye markeder for dine produkter og tjenester. Det betyder, at du kan nå ud til flere potentielle kunder, opnå større vækstpotentiale og et højere investeringsafkast. For at kunne trænge ind på de nye markeder, skal du tilbyde den bedste og mest konsistente brugeroplevelse. Nu er det muligt for dig at opbygge, implementere og administrere moderne apps i skalering med en globalt distribueret database – uden noget besvær med hosting i dit datacenter.

Læs e-bogen Build Modern Apps with Big Data at a Global Scale, og lær, hvordan Azure Cosmos DB, en globalt distribueret brugsklar databasetjeneste, transformerer en verden af moderne dataadministration. Oprethold adgangen til dine data, konsistent og sikkert – med brancheførende, virksomhedsrettet sikkerhed og overholdelse af love og forordninger. Begynd at udvikle den bedste app-oplevelse for dine brugere baseret på fem veldefinerede konsistensmodeller:

• Stærk: Favoriserer datakonsistens. Ideel til banker, e-handel og online-booking.

• Bunden forældelse: Leverer præcise data i kronologisk rækkefølge inden for en rimelig tidsramme. Fungerer bedst med GPS-dataindsamling og shipping-apps.

• Session: Giver logisk realtidsdata for at understøtte profilopdateringer, musik-apps og detailbranchen.

• Konsistent præfiks: Leverer data til brugeren i sekventiel orden. Eksempelscenarier omfatter sportsopdateringer og kommentarer på sociale medier.

• Eventuel: Prioriterer tilgængelighed højere end skrivningsrækkefølgen. Fantastisk til produktanmeldelser, opdateringer på væggen og til kvitteringer for modtagelse.

Fortæl os om dig selv, og download Build Modern Apps with Big Data at a Global Scale i dag.

Denne ressource er tilgængelig på engelsk.


Üdvözöljük!

Mondjon néhány szót magáról az alábbi űrlap kitöltésével.

Az összes * jellel megjelölt mező megadása kötelező