KingSol Kft.

KingSol Kft.

Le profil KingSol Kft. n'est pas disponible dans la région Français. Des informations sont disponibles en: Magyar.

Vue d’ensemble

Bemutatkozás:
A KingSol Kft 2010-ben alakult, azzal a céllal, hogy magyarországi vállalatokat segítsen Microsoft platform üzemeltetésében és tanácsadásban. A gyorsan változó IT trendeket meglovagolva 2012-től Magyarországon az elsők között kezdtünk el foglalkozni Microsoft Cloud bevezetéssel: Azure, Office 365 és hibrid rendszerek építésével. Cégünk jelenleg két telephelyen üzemel: Budapest és Pécs, a két iroda kb. 100 ügyfelet szolgál ki országszerte. Jövőbeni célunk további irodák nyitása, országos terjeszkedés.
Főbb kompetenciáink:
- Felhő migráció: ügyfeleink rendszereit optimalizáljuk és felköltöztetjük a Microsoft Azure-ba. A migráció során elkészítjük a dokumentációkat, optimalizáljuk rendszereiket, upgradeljük a szerver verziókat, áttekintjük a licencelést, oktatjuk a rendszergazdákat.
- SAP rendszerek konfigurálása Azureban: Cégünk több referenciával is rendelkezik SAP Business One rendszer kialakítására Microsoft Azure platformon. A nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően bármikor növelheti és csökkentheti rendszerei kapacitását, ha nagyobb biztonságot keres adatainak, akkor használhat többfaktoros hitelesítést is (Azure MFA szolgáltatás).
- Azure Backup és Disaster Recovery: Az „offsite” adattárolás ma már kötelező és elvárt megoldás minden vállalatnál. Tárolja adatait nagy biztonságú adatközpontokban, több 100 km-re vállalatától. Nem csak adatmentést, de teljes szerverek replikálását is elvégezzük, így egy nem várt katasztrófa esetén rendszerei akár 5 percen belül újraindulhatnak a távoi adatközpontokban.
- Egyedi RemoteApp megoldások: Cégünk az SPLA licenc konstrukciót felhasználva havi szolgáltatásként biztosít ügyfeleinek RemoteApp megoldást a Microsoft Azure felhőből. Használhatja szinte bármilyen programját a felhőből, futtathatja azokat Windows, iOS, vagy Android eszközökön is.
Miért a KingSol?
Cégünk ügyvezetője Király István Magyarországon egyedüliként nyerte el az Azure MVP díjat, melyet már több mint 5 éve birtokol. Minden munkatársunk rendelkezik mind Azure, mind Office 365 vizsgákkal és napi felhős üzemeltetési tapasztalatokkal. Több 100 rendszert migráltunk már a Microsoft felhőjébe, napi szinten kb. 2000 végfelhasználót támogatunk. Egyedüliként a magyar piacon nem csak bevezetünk felhős rendszereket, de oktatjuk is azokat.
Bevezetés – Oktatás - Tanácsadás

Nous contacter

Consulter le site web

+3616109202

info@kingsol.hu

Produits Azure associés

Solutions Azure