Maak je eerste intelligente bot met Microsoft AI

Developer’s Guide to Building AI Applications downloaden

This resource is available in Nederlands.

Published: 10/30/2018

Kunstmatige intelligentie (AI) versnelt de digitale transformatie voor iedere branche. Voorbeelden daarvan zijn te vinden in de productie, de detailhandel, de financiële sector, de gezondheidszorg en vele andere branches. In dit tempo zal elke branche binnenkort in staat zijn om AI te gebruiken om het menselijk vernuft te versterken. In dit eBook presenteren Anand Raman en Wee Hyong Tok van Microsoft ontwikkelaars een uitgebreide roadmap om een eerste applicatie met AI te bouwen. 

Met een Conference Buddy als voorbeeld leer je de belangrijkste bestanddelen voor het ontwikkelen van een intelligente chatbot die conferentiedeelnemers laat communiceren met sprekers. Dit eBook is een inleiding op de tools, infrastructuur en services van het Microsoft AI-platform en laat zien hoe je krachtige en intelligente applicaties bouwt.

  • Ontdek hoe de ontmoeting van cloud, data en AI het mogelijk maakt dat organisaties intelligente systemen bouwen. 
  • Maak kennis met de tools, infrastructuur en services voor het ontwikkelen van AI-applicaties die beschikbaar zijn als onderdeel van het Microsoft AI-platform. 
  • Leer de Conference Buddy-applicatie met behulp van kant-en-klare toepassingen nieuwe AI-vaardigheden zoals gezichtsvermogen, vertaling en spraak. 
  • Meer informatie over Open Neural Network Exchange.

Sign in with your preferred account

- Or -

Tell us a little about yourself.

Microsoft may use your contact information to provide updates and special offers about Microsoft Azure and other Microsoft products and services. You can unsubscribe at any time. To learn more, read the privacy statement.