Készítse el első intelligens botját a Microsoft AI platform segítségével

Töltse le a „Fejlesztői útmutató AI-alkalmazások készítéséhez” című e-könyvet!

This resource is available in Magyar.

Published: 10/30/2018

A mesterséges intelligencia (angol rövidítése AI) minden területen felgyorsítja a digitális átalakulást, amint a különböző gyártási, kiskereskedelmi, pénzügyi, egészségügyi és egyéb példák mutatják. Látva ezt a trendet, minden ágazat felhasználhatja majd a mesterséges intelligenciát az emberi kreativitás támogatására. E-könyvünkben a Microsoft két szakértője, Anand Raman és Wee Hyong Tok nyújt átfogó útmutatást a fejlesztőknek első AI-alapú alkalmazásuk elkészítéséhez. 

A Conference Buddy egy intelligens csevegőbot, amely a konferenciák előadói és résztvevői közti párbeszédet segíti; ennek példáján keresztül megismerkedhet a fejlesztéshez szükséges legfontosabb alkotóelemekkel. Az e-könyv jól érthetően bemutatja a Microsoft AI platform eszközeit, infrastruktúráját és szolgáltatásait, és megtanít a hatékony, intelligens alkalmazások készítésére. Ismerje meg, hogyan alakíthat ki intelligens vállalati rendszereket a felhő, az adatok és a mesterséges intelligencia felhasználásával. 


  • Tájékozódjon az AI-alkalmazások fejlesztését segítő eszközökről, infrastruktúráról és szolgáltatásokról, amelyeket a Microsoft AI platform biztosít. 
  • Tanítsa új AI-alapú készségekre a Conference Buddy alkalmazást az előre elkészített AI-funkciók felhasználásával, amelyek például a képfelismerést, a fordítást és a beszédet segítik. 
  • Tudjon meg többet az Open Neural Network Exchange szabványról!

Sign in with your Microsoft Account

- Or -

Tell us a little about yourself.

Microsoft may use your contact information to provide updates and special offers about Microsoft Azure and other Microsoft products and services. You can unsubscribe at any time. To learn more, read the privacy statement.