Opret din første intelligent bot med Microsoft AI

Download Udviklervejledning til udvikling af AI-applikationer

This resource is available in Dansk.

Published: 10/29/2018

Kunstig intelligens (AI) accelererer den digitale transformation i alle brancher, med så forskellige eksempler som produktion, detailhandel, finansiering, sundhedspleje og mange andre. Med den nuværende hastighed vil alle brancher kunne bruge AI til at forstærke den menneskelige opfindsomhed. I denne e-bog angiver Anand Raman og Wee Hyong Tok fra Microsoft en omfattende køreplan til udviklere, så de kan udvikle deres første applikation med indbygget AI. 

Ved hjælp af en Conference Buddy som eksempel lærer du de vigtigste ting, der kræves for at udvikle en intelligent chatbot, der hjælper mødedeltagere med at interagere med talere. I denne e-bog får du en letforståelig præsentation af værktøjerne, infrastrukturen og tjenesterne på Microsoft AI-platformen, og du lærer at udvikle effektive, intelligente applikationer.

  • Få indsigt i, hvordan sammenblandingen af cloud-løsninger, data og AI gør det muligt for organisationer at udvikle intelligente systemer. 
  • Lær, hvilke(n) redskaber, infrastruktur og tjenester der er til rådighed som en del af Microsoft AI-platformen til udvikling af AI-applikationer.
  • Lær applikationen Conference Buddy nye AI-færdigheder ved hjælp af forhåndsudviklede AI-funktioner såsom vision, oversættelse og tale. 
  • Læs om udveksling via åbne neurale netværk.

Sign in with your Microsoft Account

- Or -

Tell us a little about yourself.

Microsoft may use your contact information to provide updates and special offers about Microsoft Azure and other Microsoft products and services. You can unsubscribe at any time. To learn more, read the privacy statement.