Winvision bv

Winvision bv

Winvision bv profile is not available in English (US). The information is available in Nederlands.

Overview

Internet of Things

Hoe kan het “slimmer” maken van "dingen" uw organisatie helpen?
Waarschijnlijk heeft u niet direct een antwoord op deze vraag. Toch is dit een relevante vraag om te beantwoorden. Door een aantal scenario’s eens onder de loep te nemen. Wat dacht u van het “slimmer” maken van uw gebouw of het “slimmer” maken van uw spullen? De opbrengst zal nog groter worden door interne en externe data te combineren, waardoor het ook mogelijk wordt om, op basis van deze gegevens, weer voorspellingen te kunnen doen.


“Internet of Things” (IoT) refereert aan de situatie dat alledaagse voorwerpen en sensoren aan internet gekoppeld zijn. Hierdoor worden voorwerpen entiteiten die kunnen communiceren met mensen en/of platformen. De mogelijkheden die hierdoor ontstaan zijn grenzeloos.
IoT overzicht.png

Aanwezigheid op basis van sensoren registrerenWat dacht u van het scenario dat u via een app kunt zien waar nog een rustige studie- of werkplek te vinden is? Of de aan- en afwezigheid van studenten/ medewerkers die automatisch bijgehouden wordt door het signaal van bijvoorbeeld een mobiele telefoon? En bij afwezigheid van een verplichte les zou u de studenten en eventueel andere belanghebbenden hier via een bericht op kunnen attenderen.Of denkt u eens aan het scenario dat u op basis van de weersvoorspelling, het lesrooster en historische gegevens al weet hoe druk het gaat worden tijdens de lunch in de kantine.Zo zou op basis van het gebruik van een ruimte, luchtmeting en vuilmeting een besluit genomen kunnen worden, dat het niet nodig is om een ruimte schoon te maken.Start met een IoT scanEen goede eerste stap is om met een IoT scan de waarde, impact en haalbaarheid van een Internet of Things oplossing voor uw organisatie helder te krijgen. Middels concrete scenario’s kunnen wij u inspireren en uiteindelijk de scope vaststellen. Voor de scenario’s die voor uw organisatie van waarde zijn zal de oplossing opgesteld worden, de impact worden bepaald en een projectplan opgesteld worden.

Kortom: Een complete business case waarmee u aan de slag kan gaan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Contact us

Visit website

+31 30 6580158

info@winvision.nl

Related Azure Products