Adactit

Adactit

Adactit profile is not available in English (US). The information is available in Dansk.

Overview

Adactit yder rådgivning omkring Microsoft Azure, som kort og godt Microsofts skyplatform - en voksende samling af komplementerende tjenester; beregning, lagring, data, netværk og apps – der hjælper dig med at gøre tingene hurtigere, gøre mere og spare penge.

Azure er den eneste større skyplatform, der er rangeret af Gartner som brancheførende, både hvad angår IasS (infrastruktur som en service) og PaaS (Platform-as-a-Service).

Hos nogle skyudbydere skal du vælge mellem dit datacenter og den offentlige sky. Det gælder ikke for Azure. Med Azures anerkendte hybride skyløsninger til virksomheder får du det bedste fra begge verdener og udvider dine it-muligheder uden at gøre det mere kompleks. Med Azure bliver datalagring, sikkerhedskopiering og genoprettelse mere effektiv og økonomisk. Det er også nemmere at udvikle programmer, der kan bruges både i det lokale miljø og i skyen.

Azure understøtter ethvert operativsystem, sprog, værktøj og enhver struktur – fra Windows til Linux, SQL Server til Oracle, C# til Java. Du får det bedste fra Windows- og Linux-økosystemerne lige ved hånden, så du kan udvikle fantastiske programmer og tjenester, der fungerer på alle enheder.

Du deler den samme virksomhedstestede platform, der kører Skype, Office 365, Bing og Xbox. Azure tilbyder en SLA med en tilgængelighed på 99,95 %, teknisk support døgnet rundt, hele ugen, samt døgnovervågning af tjenestens tilstand.

Med Azure kan du hurtigt skalere op eller ned i forhold til efterspørgslen, så du kun betaler for det, du bruger. Minutafregning og en forpligtelse til at matche konkurrenternes priser på populære infrastrukturtjenester som beregning, lagring og båndbredde, betyder, at du altid får en uovertruffen pris i forhold til ydeevne.

Azure kører på et voksende globalt netværk af Microsoft-administrerede datacentre på tværs af 13 regioner, hvilket giver dig adskillige muligheder for at køre programmer og sikre, at dine kunder altid får en virkelig god ydeevne.

Kontakt os for yderligere information omkring Microsoft Azure.

Contact us

Visit website

+4571990419

info@adactit.com

Related Azure Products