Skip Navigation

Edge Computing: IoT zal een hele nieuwe markt voor infrastructuur voortbrengen

Bereid je voor op de extra druk die IoT gaat uitoefenen op je infrastructuur

Resource 'Edge Computing: IoT zal een hele nieuwe markt voor infrastructuur voortbrengen' is not available in English (India). The information is available in Nederlands.

Published: 27-04-2018

Blijf op de hoogte van de snel groeiende behoeften op het gebied van infrastructuur waarvoor het Internet of Things (IoT) verantwoordelijk is. Kom erachter wat je onderneming nodig heeft om een netwerk te onderhouden dat data kan verwerken van mogelijk miljoenen sensoren en apparaten. Op tijd voldoen aan deze groeiende eisen kan met een holistische aanpak voor het beheer van je infrastructuur.

Lees dit Forrester-rapport waarin het volgende aan bod komt:

• Met een typisch hiërarchisch netwerk zul je niet meer in staat zijn om de enorme toename aan verkeer, veroorzaakt door IoT, te verwerken. Terwijl je IoT-apparaten worden opgeschaald, moet jij je richten op je infrastructuur en je systeem snel ontwikkelen.

• IoT-technologie zorgt voor een toename van je verkeer. Hoe ga jij hiermee om? Wanneer je je systeem aanpast, heb je een holistische aanpak nodig voor je ontwerp, automatisering en beheer. Silo's en IoT-technologie gaan niet goed samen.

• Hoe ontwerp je een infrastructuur aan de hand van een geïntegreerde aanpak? Verbeteren van je netwerkarchitectuur doe je door app-ontwikkelaars en bedrijfsspecialisten met elkaar te laten samenwerken; zo krijg je de beste resultaten.


Bron is beschikbaar in het Engels.


Sign in to download

- Or -

Download het rapport

Microsoft may use your contact information to provide updates and special offers about Microsoft Azure and other Microsoft products and services. You can unsubscribe at any time. To learn more, read the privacy statement.