Skip Navigation

Edge computing: IoT bidrager til udviklingen af et nyt infrastrukturmarked

Vær klar til de større krav, som IoT stiller til din infrastruktur

Resource 'Edge computing: IoT bidrager til udviklingen af et nyt infrastrukturmarked' is not available in English (India). The information is available in Dansk.

Published: 27-04-2018

Hold trit med de hastigt eskalerende infrastrukturbehov, som IoT (Internet of Things) skaber. Få at vide, hvad det vil kræve af din virksomhed at fastholde et netværk, der er i stand til at behandle data indsamlet fra op mod millionvis af sensorer og enheder. Hvis du vil være på forkant med disse krav, har du brug for en samlet tilgang til styring af din infrastruktur.

Læs denne Forrester-rapport for at få at vide:

• hvordan et typisk hierarkisk netværk ikke kan at håndtere den enorme stigning i trafikken på grund af IoT. at du skal fokusere på din infrastruktur og udvikle dit system hurtigt, når dine IoT-enheder skaleres,.

• hvad det kræver at håndtere den øgede trafik på grund af IoT-teknologi. Systemtænkning indebærer et sammenhængende systemdesign, automatisering og styring. Siloer og IoT-teknologi er ikke et godt match.

• Hvad det betyder at designe en infrastruktur, der starter med integreret tilgang. Du kan opnå de bedste resultater ved at forbedre netværksarkitekturen i samarbejde med app-udviklere og forretningsspecialister.


Denne ressource er tilgængelig på engelsk.

Sign in to download

- Or -

Download rapporten

Microsoft may use your contact information to provide updates and special offers about Microsoft Azure and other Microsoft products and services. You can unsubscribe at any time. To learn more, read the privacy statement.