ilionx Software Solutions

ilionx Software Solutions

ilionx Software Solutions profile is not available in English (India). The information is available in Nederlands.

Overview

ilionx garandeert betrouwbare, veilige en doelgerichte cloud-oplossingen en voorziet u van onafhankelijk advies.
ilionx is door Microsoft benoemd tot één van de exclusieve Partners in het Microsoft Windows Azure Circle Program. Windows Azure is het Cloud-platform van Microsoft. Het Windows Azure Circle Programma bestaat uit een selecte groep Nederlandse Microsoft partners die door Microsoft geselecteerd zijn om Windows Azure implementaties bij klanten te begeleiden.

Als Gold Partner is dit voor ilionx een strategische toevoeging op de reeds bestaande private cloud-diensten waardoor ook hybride cloudvormen kunnen worden geleverd. Met het bereiken van dit Partnership ontstaat ook op dit gebied een nauwe samenwerking met Microsoft Nederland. ilionx kiest hiermee strategisch voor de dienstverlening op het Microsoft Cloud-platform.

Al sinds de opkomst van Cloud computing levert ilionx dergelijke oplossingen aan haar klanten. Vanuit een gespecialiseerde unit werkt een team van professionals dagelijks aan de ontwikkeling van IaaS, PaaS en SaaS oplossingen die gebaseerd zijn op Windows Azure, Office 365, SharePoint Online en Dynamics CRM Online.

Contact us

Visit website

+31 (30) 686-6920

ateunissen@ilionx.com