Indsamling af diagnosticeringsoplysninger og hukommelsesdump til Microsoft Azure Support

Forstå, hvad der bliver delt med Microsoft Support, når du giver adgang til indsamling af et fuldstændigt dump af hukommelsen og diagnosticeringsoplysninger fra Microsoft Azure-portalen.

Indsamling af diagnosticeringsoplysninger

På den nye Microsoft Azure-portal kan du bruge funktionen "Share diagnostic information" til at give dit samtykke til, at en Microsoft Support-tekniker må indsamle data fra din Azure VM/Cloud Service i forbindelse med den aktuelle supporthændelse, så vi kan foretage fejlfinding i forbindelse med dit problem. De diagnostiske data, der indsamles, er f.eks. almindelige logge, systemgenererede hændelseslogge, nøgler til registreringsdatabase, logge fra fejlfinding og grundlæggende oplysninger om netværk og lagringsdisk.

Ved problemer, der vedrører apptjenester, indsamles HTTP-logge, detaljerede fejlbeskrivelser, KUDU-sporing, transformeringslogge, FREB-logge, Winsock-logge, hændelseslogge, DAAS-logge og Webjob-logge som en hjælp til fejlfindingen.

Du kan fjerne denne adgang ved at kontakte din supporttekniker, der vil forhindre fremtidig indsamling af diagnosticeringsoplysninger, som relaterer til denne supporthændelse. Du kan se en detaljeret liste over de filer, der indsamles, i følgende artikler: KB2518791, KB2772488, KB3137442 og KB3200697.

Indsamling af hukommelsesdump

Hvad er et fuldstændigt dump af hukommelsen?

Et fuldstændigt dump af hukommelsen er den største dumpfil af kernetilstanden. Denne fil omfatter hele den fysiske hukommelse, der bruges af Windows. Et fuldstændigt dump af hukommelsen omfatter som standard ikke fysisk hukommelse, der bruges af platformens firmware.

Dumpet kopieres fra beregningsnoden (Azure-værten), hvor det er oprettet, til en anden server til fejlfinding inden for det samme datacenter. Kundedata er beskyttet, da dataene ikke forlader de sikre grænser i Azure. Få mere at vide om, hvordan kundedata lagres i Azure.

Dumpfilen oprettes ved at generere en Hyper-V-lagringstilstand på den virtuelle maskine. Denne proces afbryder VM'en midlertidigt i op til 10 minutter, hvorefter den fortsætter. VM'en genstartes ikke som en del af denne proces.

Hvordan håndteres dine data?

De data, der tidligere er blevet indsamlet med dit samtykke, påvirkes ikke af, at din tilladelse fjernes. Dataene bruges udelukkende til at foretage fejlfinding af dit problem. De bruges ikke til markedsføring, annoncering eller andre kommercielle formål uden dit samtykke. Dataene kan opbevares i op til 90 dage, og de data, som Microsoft Support indsamler, bliver håndteret i overensstemmelse med vores almindelige praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Få mere at vide om politikker for dataopbevaring.