Azure Support: Premier

Premier-tilbuddet er velegnet til store eller globale virksomheder med strategisk og forretningskritisk afhængighed af Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Premier-detaljer

Supportmuligheder Alle Microsoft-produkter
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport døgnet rundt 1
Ubegrænset teknisk support døgnet rundt 1
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Eskaleringsstyringstjeneste
Rådgivningstjenester Assistance baseret på bedste fremgangsmåder for at løse scenarier med trinvise vejledninger, f.eks.:
  • Overførsel
  • Udrulning
  • Udvikling
  • Optimering
  • Design og implementering
  • Tuning af ydeevne
Administration af supportkonto
  • Månedlig tjenestevurdering
  • Planlægning af tjenestelevering
  • Planlægning af afhjælpning
  • Rapportering og rådgivning om, hvad der er populært
  • Driftsvejledning
  • Opstart
Proaktive tjenester
  • Risikovurderinger
  • Driftsvurderinger
  • Supportworkshops for Microsoft-produkter er afstemt efter cyklussen for vigtige udgivelser
  • Vejledning til hjælp med maksimering af den aktuelle Microsoft-platform og understøttelse af forretningsinitiativer
  • Supportforespørgsler om overvågning af alvorsgrad "A"
Afhængighedstilknytning for cloudtjeneste (Se Ofte stillede spørgsmål)
Oversigt over arkitektur/kode
Support på stedet
Indsendelse af hændelser
  • Indsendt af den tildelte TAM (Technical Account Manager)
  • Online
  • Dedikeret telefonlinje
Indledende svartid < 15 minutter 2
Maksimal alvorsgrad 3 "A" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt alle ugens dage på engelsk for alvorsgrad A og B; døgnet rundt alle ugens dage på japansk med alvorsgrad A. For alle andre sprog ydes der support inden for normal arbejdstid.

2 Den indledende svartid på 15 minutter er specifik for "Azure Rapid Response". Den indledende svartid for andre Premier-pakker er < 1 time.

3 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhedsdrift) for Premier er "A" uanset sprog; alvorsgrad A (højeste påvirkningsgrad af virksomhedsdrift), B, C. Du kan fnde flere oplysninger under Supportsvar.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Der ydes support på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • Der er to Azure-internetforummuligheder: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

Få mere viden om andre planer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbuddet er mest relevant for mellemstore og store virksomheder med en væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

Få mere at vide

STANDARD

Tilbuddet om Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

Få mere at vide

UDVIKLER

Tilbuddet om en Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.